home | Twello On Ice

Twello On Ice 2013
Van vrijdag 13 december 2013 tot en met zondag 29 december 2013 is het Dorpsplein in Twello het middelpunt van veel winters vermaak. Ook dit jaar maken meerdere bedrijven en ondernemers het mogelijk dat er een compleet overdekte kunstijsbaan van 200 m2 geplaatst zal worden. Nieuw is dit jaar een extra tent waar leuke extra activiteiten zullen worden georganiseerd met een gevarieerd programma vol sportiviteit, gezelligheid en activiteit.

Vrijdag 13 december 18:00 tot 21:00: Disco On Ice met DJ Bart
Voor alle kids is er vrijdagavond DISCO ON ICE met DJ Bart. Dus bindt de schaatsen maar onder en dans de hele avond disco op het ijs!

Zaterdag 14 december van 10:00 tot 17:00 uur IJshockey VHC Twello en klimwand
Tussen 10 en 12 uur organiseert de Voorster Hockey Club ijshockeywedstrijdjes op de ijsbaan. Van 12:00 tot 17:00 kun je je laten uitdagen door de Scouting Gelre groep. De scouting staat in de buurt van ijsbaan en heeft voor de jeugd leuke activiteiten! Kinderen kunnen de volgende uitdagingen aangaan, een lekker broodje bakken, langlaufen, sleutelhangers knopen en een klimwand

Zondag 15 december van 12:00 tot 17:00 uur #ProefTwello met modeflitsen
Op de koopzondag van 15 december gaan niet alleen diverse winkeliers in het dorp open maar is er ook een spannende en verrassende proeverij georganiseerd door Gewoon Twelle, Gall & Gall, Grandcafé Dorpshart Twello, de Waardige Waard, Swinckels, Taverne, Brasserie Korderijnk en Ruud Bakker Topslijters.

Tussen 14.00 en 16.00 uur worden er tijdens de proeverij, op en rond de schaatsbaan, 4 modeshows georganiseerd van 15 minuten per show. Deelnemers aan deze modeshows zijn: Nikki’s Fashion. Nicolle Mode, Steendijk Modeschoenen, Huiskes Mode, Dekker Mode, Centro House of Jeans, Iloché, Meer dan Schoenen, Hannah, My Way, Diva, Oogwereld Jos en Buitink Sport 2000. Visage uit Apeldoorn zorgt deze middag voor de uitvoering van de modeshows. Diverse modellen van dit bureau zullen de nieuwste mode showen op het gebied van kleding, schoenen en brillen. 

Maandag 16 december tot en met donderdag 19 december: Schoolschaatsen
In de week vóór de kerstvakantie nodigen wij ‘s morgens en ‘s middags de basisscholen uit de omgeving uit om te komen schoolschaatsen. Dit gebeurt van maandag 16 tot en met donderdag december 19 december in de ochtend en middag.

Donderdag 19 december van 18:30 tot 22:00 Rabo Business Borrel met The Pianohouse
Ondernemers uit de gemeente Voorst zijn tussen 18:30 en 22:0 van harte welkom bij de Rabo Business Borrel. De heren van The Pianohouse zorgen deze avond voor de muziek.

Vrijdag 20 december 18:00 tot 21:00: Disco On Ice met DJ Roy Voor alle kids is er vrijdagavond DISCO ON ICE met DJ Roy. Dus bindt de schaatsen maar onder en dans de hele avond disco op het ijs!
 Zaterdag 21 december: van?? tot 17:00 uur Korenmiddag
Er treden bekende koren uit Twello op in de tent van de overdekte ijsbaan op het Dorpsplein voor de Waardige Waard. Cadanza, Excelsior, De Trossen Los en Stemm Inn zullen elk hun eigen repertoire ten gehoren brengen. Ook is er van 12:00 tot 17:00 uur een  levende kerststal op het Dorsplein.

Zondag 22 december van 12:00 tot 17:00 uur: Winterfair 
16 Kramen met ambachten, een levende kerststal, midwinterhoornblazers en een kerstman met arreslee maken deze koopzondag in Twello compleet! 

Maandag 23 december van 18:30 tot 19:30 uur Muziektheatervoorstelling “de Lakei en de Prinses” 
Op maandag 23 december is er een speciale kindervoorstelling (4+) in de tent. De voorstelling begint om 18:30 en duurt tot ongeveer 19:30 uur.
Hij zorgt al jaren voor de prinses, de zorgzame, maar wel een beetje klungelige lakei Hannes. Hij voedt haar proper en fatsoenlijk op. Hij leert haar netjes te spreken en goed te zijn voor anderen. Zelf geeft hij altijd het goede voorbeeld. Elke ochtend staat hij vroeg op om het hele kasteel te poetsen en bakt ook nog een broodje voor de prinses. Daarna maakt hij haar wakker. Maar vandaag gaat alles mis. Raaf, die altijd andere vogels pest, voert weer iets in zijn schild. Als dan ook de prinses spoorloos is, dan weet de lakei het niet meer. Het publiek schiet hem te hulp. Samen leren zij Raaf een lesje, Maar vinden ze de prinses nog terug? 

Vrijdag 27 december van 19:00 tot 21:00 uur: Live Muziek met Sticky Loose
Sticky Loose is een 3-mans formatie met leden uit Teuge en Twello. Het repertoire is divers en varieert van oudere tot hedendaagse rock, blues, ballad en popnummers. Eigenlijk nummers die de bandleden leuk vinden om te spelen, om daarmee ook het publiek te vermaken.