Programma Hutspop Koningsnacht & Koningsdag 2018

Horeca en muziekfestival terug naar Dorpsplein
De samenstelling van de samenwerkende horecabedrijven is dit jaar veranderd. Helaas is Gewoon Twelle er in april niet meer bij. We zijn blij dat de nieuwe eigenaar van Cafe Titus, Leander Bakker, de samenwerking met ons wil voortzetten. Verleden jaar vond het muziekfestival plaats in de tent op het Marktplein. Toch gaat er uiteindelijk niets boven een combinatie van frisse buitenlucht en muziek, vandaar dat het muziekfestival dit jaar als vanouds plaatsvindt op het Dorpsplein.

LIVE: 3 absolute topacts op het Dorpsplein!

JACKFIRE – Vier ervaren en talentvolle muzikanten brengen inspirerend en enthousiast een energieke en onvergetelijke live show met spraakmakende show-elementen. In een rap tempo volgen Golden Oldies en de beste dance hits van nu elkaar op, verpakt in originele medleys.

COOL IS THE BAND – is een dynamische en swingende coverband die meegaat met de tijd maar ook muziek van vroeger speelt. Met veel enthousiasme, ruime podiumervaring en vooral veel plezier brengen zij een breed scala ten gehore.

SESSION – één van de beste, professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), veel interactie, verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van Nederland.

Nòg meer muziekacts
Bigband Twello – Al bijna 70 jaar weet Bigband Twello (voorheen Twellodians) de liefhebbers van jazz, blues en pop te verrassen. Onder leiding van Edwin Neuteboom Spijker en met zangeres Aline Frieling als prachtige omlijsting, raakt Bigband Twello vele harten en gaan de voetjes van de vloer!
DJ Roy en DJ Mika – met hun energie zetten deze DJ’s de zaak volledig op hun kop. Afzonderlijk breien ze de 2018-editie van het Hutspop muziekfestival aan elkaar en zorgen ze voor een perfecte sfeer.

Openingstijden en afrekenen
De horeca is open tijdens het programma van Koningsfeest op het Dorpsplein. Consumpties kun u dan alleen afrekenen met de speciale Koningsfeest-munten. LET OP! Koningsfeest 2018 is het laatste Koningsfeest wat Stichting Dorpsfeesten organiseert. Uw munten zijn volgend jaar niet meer geldig.