De Waardige Waard zoekt een zelfstandig werkend kok!

De Waardige Waard in Twello is op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor 40 uur per week. Zie jij het als een mooie uitdaging om in een dynamisch bedrijf onderdeel te zijn van het keukenteam, je passie en kennis tot uitvoering te brengen en tevens ruimte te krijgen voor persoonlijke ontwikkeling?

De Waardige Waard
In het hart van Twello zit de plek die al jaren een begrip is, in zowel Twello als omgeving. Een zaak waar de deuren open staan om aan te schuiven en te genieten. Van een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een smaakvol diner. Ongedwongen, met altijd genoeg gezelligheid. Een plek waar het goed eten en drinken is.

Als zelfstandig werkend kok bij de Waardige Waard..
Beschik je over een vakdiploma en de nodige kennis en ervaring waarmee jij een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit in de keuken en het blijven verrassen van de gast, elke dag weer.

Wij zoeken een teamplayer met een passie voor koken, iemand die in staat is kritisch te denken en open staat voor feedback. Werken volgens de HACCP methode vinden wij belangrijk omdat kwaliteit en hygiëne belangrijke voorwaarden zijn voor een goede keuken. Wij bieden jou een leuke baan binnen een informeel maar professioneel en vooruitstrevend horecabedrijf, tegen een marktconform salaris.

Interesse

Maakt deze vacature jou enthousiast en lijkt het jou wat om als zelfstandig werkend kok bij ons aan de slag te gaan? Mail dan je CV + motivatie naar info@waardigewaard.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.