De Waardige Waard zoekt een sous-chef!

De Waardige Waard in Twello is op zoek naar een sous-chef ter versterking van ons keukenteam! Zie jij het als een mooie uitdaging om in een dynamisch bedrijf onderdeel te zijn van het keukenteam, je passie en kennis tot uitvoering te brengen en tevens ruimte te krijgen voor persoonlijke ontwikkeling?

Als sous-chef bij de Waardige Waard..
Beschik je over een vakdiploma en de nodige kennis en ervaring waarmee jij een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit in de keuken en het blijven verrassen van de gast, elke dag weer.

Wij zoeken een creatieve kok met een passie voor koken, iemand die in staat is kritisch te denken en open staat voor feedback. Wij bieden jou een leuke baan binnen een informeel maar professioneel en vooruitstrevend horecabedrijf, tegen een marktconform salaris. Uren zijn in overleg. 

Interesse
Maakt deze vacature jou enthousiast en lijkt het jou wat om als sous-chef bij ons aan de slag te gaan? Mail dan je CV + motivatie naar info@waardigewaard.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.