Vacature chef-kok

De Waardige Waard zoekt een chef-kok!

De Waardige Waard in Twello is op zoek naar een chef-kok voor 40 uur per week. Zie jij het als een mooie uitdaging om in een dynamisch bedrijf de regie in de keuken op je te nemen, je passie en kennis tot uitvoering te brengen en tevens ruimte te krijgen voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij ook op zoek naar ons? 

De Waardige Waard
In het hart van Twello zit de plek die al jaren een begrip is, in zowel Twello als omgeving. Een zaak waar de deuren open staan om aan te schuiven en te genieten. Van een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een smaakvol diner. Ongedwongen, met altijd genoeg gezelligheid. Een plek waar het goed eten en drinken is. 

Als Chef-kok bij de Waardige Waard..  
Ben jij de eindverantwoordelijke in de keuken en zorg jij er samen met je team voor dat elk product dat de keuken uitkomt een lust voor het oog en de smaakpapillen is? Jij krijgt de ruimte en de middelen om jouw eigen creatieve ideeën tot uiting te brengen en er zo voor te zorgen dat wij ons blijven ontwikkelen en onze gasten blijven verrassen. Met oog op de inhoud, kosten en marges zorg jij ervoor dat het inkoopproces zo efficiënt mogelijk is ingericht.  

Zijn wij een goede match?
Wij zoeken iemand met passie in de keuken, een teamplayer, iemand die in staat is kritisch te denken en open staat voor feedback. Werken volgens de HACCP methode vinden wij belangrijk omdat kwaliteit en hygiëne belangrijke voorwaarden zijn voor een goede keuken. Wij bieden jou een leuke baan binnen een informeel maar professioneel en vooruitstrevend horecabedrijf, tegen een marktconform salaris.

Interesse?
Enthousiast geworden om bij ons als chef-kok aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie en CV voorzien van een recente foto naar info@waardigewaard.nl.  

Vragen?
Heb je naar aanleiding van deze vacature nog vragen? Neem dan contact op met Margreet Rupert (0571 27 27 50

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.