Vacature horeca | Bediening

De Waardige Waard zoekt een medewerker bediening

De Waardige Waard in Twello is op zoek naar een medewerker bediening! Heb jij een passie voor het horeca vak, hou jij ervan om mensen in de watten te leggen en er samen met een team voor te zorgen dat het elke dag weer een feestje is? Dan is werken bij de Waardige Waard wat voor jou.

De Waardige Waard
In het hart van Twello zit de plek die al jaren een begrip is, in zowel Twello als omgeving. Een zaak waar de deuren open staan om aan te schuiven en te genieten. Van een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een smaakvol diner. Ongedwongen, met altijd genoeg gezelligheid. Een plek waar het goed eten en drinken is.

Als medewerker bediening bij de Waardige Waard..
Ben jij onderdeel van het team dat elke dag weer ervoor zorgt dat gasten een heerlijke tijd bij ons beleven. Als visitekaartje van de Waardige Waard ben jij representatief, communicatief vaardig en kun jij goed inspelen op de behoeftes van de gast. Tevens krijg je de mogelijkheid je verder ontwikkelen op het gebied van horeca en je kennis uit te breiden. Wij bieden jou een leuke baan binnen een informeel maar professioneel en vooruitstrevend horecabedrijf, tegen een marktconform salaris.

Interesse

Maakt deze vacature jou enthousiast en lijkt het jou wat om als medewerker bediening bij ons aan de slag te gaan? Mail dan je CV + motivatie naar info@waardigewaard.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.