Iedereen is welkom in de Waardige Waard. De gezelligste plek in Twello, waar de deuren open staan om aan te schuiven en te genieten. Van een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een smaakvol diner. Ongedwongen, met altijd genoeg gezelligheid. Een plek waar het goed eten en drinken is. Waar het barst van mooie herinneringen en we leuke activiteiten plannen voor onze gasten. We maken er een feestje van, elke dag weer. Kom langs, daar waar het licht brandt, de glazen halfvol zijn en de sfeer goed is. Waar ‘t bruist!

historie

Op 13 april 1995 april openden de broers Paul en Titus Mulder de Waardige Waard in het pand van de oude ABN Bank aan de Dorpsstraat 23, midden in het winkelcentrum van Twello. De naam is destijds ontleend aan het “houten poppetje” dat gekocht werd bij een horecagroothandel en dat nog steeds in de zaak staat. “De Waard” werd al snel omgedoopt tot het sjiekere “de Waardige Waard”, wat nog steeds trots op het pand prijkt.

Toen Margreet Rupert de zaak in 1998 overnam is er heel erg veel veranderd en is deze naam een begrip in de wijde omtrek geworden. In 2006 vond een flinke metamorfose plaats en is de zaak verbouwd tot een grandcafe. Niet lang daarna is het meubilair van terras vervangen en is de geweldige grote dubbele parasol (met verlichting en verwarming) geplaatst, die nu nog steeds kenmerkend is voor de kwaliteit van de zaak.

Op 1 december 2011 is er een geweldige serre voor de Waardige Waard geplaatst en heeft de bestaande zaak een complete metamorfose gekregen. In 2017 is de Waardige Waard in een compleet nieuw jasje gestoken en is het concept neergezet zoals het vandaag de dag bekend staat. 

Na 25 jaar heeft Margreet op 1 juli 2023 het stokje overgedragen aan Ton en Eveline Linthorst. 

 

Ton en Eveline Linthorst

Ton en Eveline zijn sinds 1 juli 2023 eigenaar van de Waardige Waard.