De parelroute

Stap op de fiets en geniet van al het moois wat de Veluwse IJsselvallei je te bieden heeft. Prachtige vergezichten, pittoreske fotomomentjes, het mooie meer van Bussloo en ga zo maar door! As we speak wordt er hard gewerkt aan de allernieuwste Parelroute. Deze gaat langs fantastische bedrijven die allen iets moois te bieden hebben en zo jullie route onvergetelijk mooi en lekker maken. Naar verwachting is de Parelroute vanaf mei 2021 beschikbaar. De route is ca. 40 km en verkrijgbaar bij alle deelnemende bedrijven. Je kunt de route bij alle deelnemers beginnen.

Er is zoveel te beleven en te genieten!

  • Een unieke plek aan de westkant van de IJssel, daar vind je Meadow op het Deventer Stadsstrand!
  • Geniet van ambachtelijk gebakken specialiteiten bij de heerlijke Bakkerij Bril!
  • Zelf verbouwd en gebrouwd is alles bij Buitenpost en.. er is nog veel meer!
  • Prachtige en lekkere huisgemaakte taart vind je bij De Kribbe op een wonderlijke locatie!
  • Geniet van meer dan 20 in- en outdoor activiteiten bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo!

Kick-off hemelvaartsdag

Uitgewandeld?! Op Hemelvaartsdag fiets je de vernieuwde Parelroute langs de mooiste pareltjes langs de IJssel, Voorster klei en de groene omgeving van Bussloo en Twello.

Tussen 08.00 en 13.00 kun je met de route van start gaan, met leuke tussenstops bij o.a. Meadow op het Deventer Stadsstrand, De Kribbe Wilp, Bakker Bril Voorst , Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo, de Waardige Waard en Buitenpost in Twello. Speciaal op Hemelvaartsdag hebben bovenstaande horecazaken een leuke samenwerking bedacht. Bestel alvast online je ticket en neem deel aan de Hemelvaarts Parelroute Fietstocht 2021. Op 5 verschillende horeca locaties (tussenstops) kun je dit ticket éénmalig laten scannen voor wat lekkers, zoals een kop koffie, thee of handgemaakt ijsje. Elk tussenstop heeft wat lekkers bedacht! Voor 12:00 is het terras vanzelfsprekend niet beschikbaar. 

Bestel hier uw ticket(s)

De route

Wij zijn nog druk bezig met de route uit te stippelen… Houd onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!