centraal gelegen in de stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zutphen. gratis parkeren

zakenlunch of -diner?

Wil je met een groepje afspreken bij de Waardige Waard voor lunch, diner of borrel? Vergeet dan niet even te reserveren. Vind je het prettig om alvast je lunch of diner telefonisch aan ons door te geven neem dan gerust contact met ons op.

WaardigeWaard25
beslotenfeestje2

personeelsborrel?

Eenmalig of eens in de zoveel tijd  met je collega’s in een informele setting bij elkaar komen onder het genot van een hapje en een drankje? Informeer naar de mogelijkheden.

Jubileum of afscheid van een collega?

Op zoek naar de perfecte plek om een collega in het zonnetje te zetten? Of het nu om een jubileum of een afscheidsfeestje gaat, bij ons ben je aan het juiste adres.

beslotenfeestje
waardigewaard-stock-2

kerst- of nieuwjaarsborrel?

informeer naar de mogelijkheden voor een informele kerstborrel of -diner op maat voor jou en je collega’s. Bel 0571-272750 of mail naar info@waardigewaard.nl

Wij krijgen altijd een warm welkom als we met de cursisten en hun pups hier een les geven. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam, de ambiance prettig en de locatie geweldig. En top dat we altijd welkom zijn!
Heleen Smit
Hondenschool Darwin

Bedrijven en ondernemers

Mocht je meer informatie willen over wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen of vind je het prettig om alvast je lunch of diner voor vandaag telefonisch aan ons door te geven? Neem dan contact met ons op.

kerstborrel of -diner?

informeer naar de mogelijkheden voor een informele kerstborrel of -diner op maat voor jou en je collega’s. Bel 0571-272750 of mail naar info@waardigewaard.nl