centraal gelegen in de stedendriehoek Deventer-Apeldoorn-Zutphen. Parkeren is gratis

i.v.m. de situatie omtrent het Coronavirus is het tijdelijk niet mogelijk om een feest of andere aangelegenheid voor groepen te reserveren.

zakenlunch of -diner?

Wil je met een groepje afspreken bij de Waardige Waard voor lunch, diner of borrel? Vergeet dan niet te reserveren. Vind je het prettig om alvast je lunch of diner telefonisch aan ons door te geven, neem dan gerust contact met ons op.

WaardigeWaard25
beslotenfeestje2

personeelsborrel?

Wil je met je collega’s in een informele setting bij elkaar komen onder het genot van een hapje en een drankje? Informeer naar de mogelijkheden.

Jubileum of afscheid van een collega?

Op zoek naar de perfecte plek om een collega in het zonnetje te zetten? Of het nu om een jubileum of een afscheidsfeestje gaat, wij denken graag met je mee.

beslotenfeestje
waardigewaard-stock-2

kerst- of nieuwjaarsborrel?

Informeer naar de mogelijkheden voor een informele kerst- of nieuwjaarsborrel op maat voor jou en je collega’s. Bel 0571-272750 of mail naar info@waardigewaard.nl

Bedrijven en ondernemers

Mocht je meer informatie willen over wat wij voor jullie bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wil je bij ons komen dineren? Dan eerst even bellen en reserveren!

Jullie enthousiasme is zó groot, dat onze zaak ’s avonds té klein is om iedereen een verantwoorde plek te geven. Daar waar je overdag altijd bij ons terecht kan voor een hapje en drankje, ook tijdens de lunch, moeten we ’s avonds met reserveringen gaan werken.

Iedereen is uiteraard van harte welkom tijdens de avonduren, we zien je heel graag verschijnen.

Voor binnen én buiten geldt daarbij; wil je bij ons komen eten? Laat het van tevoren weten!

Bel 0571 27 27 50